25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Horeca parasols


Met de juiste professionele horeca parasols maakt u van uw terras een opvallende, spraakmakende en herkenbare ontmoetingsplek waar uw klanten het hele jaar door van kunnen genieten.

Maatwerk wensen voor uw horeca parasols, worden binnen huis uitgevoerd!

Met advies van IGC-Group creëert u een opvallend, spraakmakend en herkenbaar terras waar uw gasten zien en gezien willen worden. Wij voeren diverse soorten professionele horeca parasols, met ieder eigen functionaliteiten en prijs/kwaliteit verhouding. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen en advies te geven over welke parasols op uw locatie het beste passen.

Horeca parasol vierkant

Deze parasols zijn leverbaar in de "Standaard" of "stormvaste" uitvoering. Voordeel van een vierkante uitvoering is dat, met of zonder het gebruik van regengoten het terras in zijn geheel goed is af te sluiten. 

Lees meer over deze vierkante parasol.

Rechthoekige horeca parasol

Voor deze maten zijn er diverse modellen beschikbaar uit de Bahama serie. Ideaal als de maten van de vierkante parasols niet op uw terras uitkomen. Eventueel afwijkende maten kunnen ook worden geleverd.

Lees meer over deze rechthoekige parasol.

Horeca parasol rond

Ook verkrijgbaar in de "Standaard" en "Stormvaste uitvoering, Daarnaast worden deze parasols veelal gebruikt om de zon tegen te gaan. Door dat ze niet gekoppeld zijn, geeft dat een speels effect aan uw terras.

Lees meer over deze ronde parasol.

Horeca zweefparasol

De ideale oplossing als u maar 1 mast op uw terras wenst. Deze mast is uitvoerbaar met 1 tot 4 parasoldelen en leent zich als geen ander voor een winterterras. Eventueel ook onground te plaatsen d.m.v. een zitelement.

Lees meer over deze vrijhangende parasol.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud en opslag verlengt de levensduur van uw parasol(s). Een juiste uitstraling van uw terras is een belangrijk aspect voor ú en uw klanten!

Verhuur

Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor een feestelijk evenement of ter overbrugging naar een nieuw terras? Verhuur behoort ook tot de mogelijkheden!

Opslag

Er zijn gemeenten waar het verplicht is dat de terrassen ‘s-winters opgeruimd zijn. Wij verzorgen ook opslag als uw ruimte beperkt is.

Leasen

Heeft u plannen om uw terras aan te pakken, maar zijn de omstandigheden niet optimaal…? Vraag naar onze aantrekkelijke lease mogelijkheden.

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Van der Valk - Duiven

Hotel van der Valk te Duiven heeft gekozen voor de combinatie van Double Up windschermen en stormvaste horeca parasols voorzien van verlichting en heaters.

TBP Electronics

TBP heeft op hun terras gekozen voor Carpeti horeca parasols in de maat 400x400cm, inground geplaatst in combinatie met transparante schermen.

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds