25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Carpeti - Sedna


Het Sedna model is eenvoudig in gebruik en sluit door middel van een telescoopsysteem boven het meubilair, waardoor stoelen en tafels niet van zijn plek gehaald hoeven worden.

Sedna productinformatie

Laat uw gasten extra lang van de buitenlucht genieten met de Sedna parasol. Doordat de Sedna parasol beschikt over een telescoopsysteem, sluiten de modellen boven het meubilair. Het hele terras ombouwen is niet nodig, want stoelen en tafels kunnen op deze manier gewoon op zijn plek blijven staan. Zelfs ‘s nachts kunt u de parasols zowel geopend als gesloten veilig achterlaten, gezien de modellen voorzien zijn van een slot pin en een hangslot.

Het frame van de Sedna parasol is gemaakt van aluminium basismateriaal, afgewerkt met een zilveren geanodiseerde coating. De parasol wordt geleverd inclusief trekstang, sluitband en topdeksel. Eventuele opties zijn een regengoot, zijwand, waterafvoer en een beschermhoes voor extra comfort en een langere levensduur. De Sedna parasol is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk 350 cm en met een doorsnede van 400 cm.

Fotogallerij

Aluminium frame

Voorzien van slot

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds