25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Rechthoekige parasols


De Bahama parasols zijn ook in diverse rechthoekige maten verkrijgbaar. De parasols zijn uiteraard uit te rusten met verschillende accessoires, zoals licht, verwarming en geluid.

Geschikt voor zowel kleine terrassen als een groot winterterras.

Binnen ons assortiment is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor rechthoekige parasols. Indien de standaardmaten niet voldoende zijn, behoort maatwerk ook altijd tot de mogelijkheden.

Jumbrella (stormvast)

Deze rechthoekige parasols zijn optioneel uitvoerbaar met de geïntegreerde 'Magic' RGB Led verlichting van Bahama. Daarnaast is de standaard verlichting natuurlijk ook een optie.

Lees meer over de Jumbrella parasol.

Extra opties

Alle parasols uit de Magnum, CXL en Jumbrella serie zijn uit te rusten met de WirelessTV optie.

Hierbij wordt er een WiFi signaal via de parasol opgevangen en kunnen uw klanten bijvoorbeeld genieten van een mooie pot voetbal.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud en 
opslag verlengt de levensduur van uw parasol(s). Een juiste uitstraling van uw terras is een belangrijk aspect voor ú en uw klanten! Lees hier meer...

Verhuur

Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor een feestelijk evenement of ter overbrugging naar een nieuw terras? Vraag naar de opties en beschikbaarheid.
Lees hier meer...

Opslag 

Er zijn gemeenten waar het verplicht is dat de terrassen ‘s-winters opgeruimd zijn. Wij verzorgen ook opslag als uw ruimte beperkt is.
Lees hier meer...

Leasen

Heeft u plannen om uw terras aan te pakken, maar zijn de omstandigheden niet optimaal…? Vraag naar onze aantrekkelijke lease mogelijkheden.
Lees hier meer...

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds