25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Ronde parasols


Ronde parasols zijn verkrijgbaar in verschillende merken en maten. Parasols bepalen de sfeer van uw terras. Creëer een aangename ontmoetingsplek, dat beïnvloedt de omzet van uw terras!

De parasols worden in eigen huis vervaardigd!

Deze serie van ronde parasols bestaat uit 10 modellen van wind- en stormvaste parasols. Ze zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en worden in eigen beheer vervaardigd. Daardoor is maatwerk bijna altijd mogelijk.

Atlas

De Atlas parasol is de grootste parasol van Carpeti en leverbaar in verschillende maten. De Atlas is te open en sluiten door middel van een liersysteem. De witte mast is 120 mm dik en is vervaardigd uit hoogwaardig staal. De baleinen bestaan volledig uit aluminium. De parasol wordt geleverd met sluitband, topdeksel en zwengel.

Lees meer over de Atlas parasol.

Jumbrella CXL (stormvast)

De Jumbrella CXL parasol zijn stormvast, ultra-sized en all-weather proof. De Bahama parasols uit deze series zijn leverbaar in groottes variërend van Ø700cm tot Ø1100cm. Deze jumbo parasols zijn extra zwaar geconstrueerd waardoor ze (in geopende toestand) bestand zijn tegen windstoten tot 130 km p/u.

Lees meer over de Jumbrella CXL parasol.

Carla

Deze "Heavy Duty" parasol wordt vaak gekozen vanwege zijn prijs/kwaliteit verhouding en makkelijke bediening. Het frame is leverbaar in een witte poedercoat en een zilveren geanodiseerde uitvoering. Het basis materiaal is aluminium. De parasol wordt geleverd inclusief trekstang, sluitband en topdeksel.

Lees meer over de Carla parasol.

Jumbrella (stormvast)

De stormvaste topserie Bahama Jumbrella bevat 6 verschillende ronde modellen en maten. Dit geldt ook voor alle optionele elektrische apparatuur zoals licht, verwarming en geluid. Afhankelijk van de grootte zijn de Jumbrella parasols bestand tegen windkrachten tussen 6 en 10 Bft.

Lees meer over de Jumbrella parasol.

Sedna

Deze lichtgewicht Sedna parasol is de kleinere variant van de Carla parasols. Ideaal voor de kleinere terrassen welke s'avonds leeg moeten en uiteraard de mogelijheid om alles met regengoten te koppelen.

Lees meer over de Sedna parasol.

Event (stormvast)

De Bahama event parasol, is zeer geschikt voor de kleinere buiten gastronomie. Deze horeca parasols kunnen zowel inground als op tegelvoet geplaatst worden. De Event parasols zijn bestand tegen windkracht 7 tot 9 bft.

Lees meer over de Event parasol.

Margel

De Margel is de lichtste parasol uit het assortiment en is een uitstekende keuze voor een terras waar niet al te veel wind staat. Deze parasol sluit daarnaast boven het meubilair (gekenmerkt met het 'telescoop systeem' en wordt geleverd met trekstang, sluitband en topdeksel.

Lees meer over de Margel parasol.

Largo (stormvast)

Largo parasols hebben een weerstand tegen een windkracht tot 130 km/u (in open stand). Verder zijn ze uitgerust met een ingebouwde, handbediende 2-gear koppelling waardoor u ze snel dicht kunt zetten. Het regenwater verzamelt zich in de beker-achtige vorm van de parasol en wordt afgevoerd in een ondergrondse riolering (indien toegankelijk) of afgevoerd in de grond.

Easy / Casa

De Casa c.q. Easy parasol is in 1 model leverbaar. Een belangrijk verschil tussen de Bahama parasol Easy (voor professioneel gebruik) en de Casa is de hoogte van de mast. De mast van de Easy is 20 cm hoger.

Lees meer over de Easy en Casa parasol.

Arco (stormvast)

De Arco parasols zijn van hoge kwaliteit en maken meteen indruk op uw terras. De pagode-vormige parasol is een echte eye-catcher op elk terras. Met de robuuste constructie en het waterdicht doek is dit een echte all-weather parasol die beschermt tegen zowel de zon als de regen. Lees meer over de Arco parasol.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud en 
opslag verlengt de levensduur van uw parasol(s). Een juiste uitstraling van uw terras is een belangrijk aspect voor ú en uw klanten! Lees hier meer...

Verhuur

Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor een feestelijk evenement of ter overbrugging naar een nieuw terras? Vraag naar de opties en beschikbaarheid.
Lees hier meer...

Opslag

Er zijn gemeenten waar het verplicht is dat de terrassen ‘s-winters opgeruimd zijn. Wij verzorgen ook opslag als uw ruimte beperkt is.
Lees hier meer...

Leasen

Heeft u plannen om uw terras aan te pakken, maar zijn de omstandigheden niet optimaal…? Vraag naar onze aantrekkelijke lease mogelijkheden.
Lees hier meer...

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds