25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Vierkante parasols


Diverse vierkante parasols leverbaar in meerdere merken, verschillende uitvoeringen en formaten. Maak van uw terras een opvallende ontmoetingsplek waar men het hele jaar door van kan genieten.

Maatwerk is in bijna alle gevallen mogelijk!

Om je alWij leveren parasols van semi professioneel tot ‘heavy duty’ horecaparasols met een telescoopsysteem. Een telescoop systeem wil zeggen dat de parasols altijd boven het meubilair sluiten. De tafels en stoelen kunnen dus gewoon blijven staan. Wij beschikken ook over een serie stormvaste parasols, welke ideaal zijn op windlocaties. De parasols worden in eigen huis vervaardigd, waardoor maatwerk in bijna alle gevallen mogelijk is.

Atlas

De Atlas parasol is de grootste parasol van Carpeti en leverbaar in verschillende maten. De Atlas is te open en sluiten door middel van een liersysteem. De witte mast is 120 mm dik en is vervaardigd uit hoogwaardig staal. De baleinen bestaan volledig uit aluminium. De parasol wordt geleverd met sluitband, topdeksel en zwengel.

Lees meer over deze Atlas parasol.

Jumbrella CXL en Magnum (stormvast)

De Magnum en CXL parasol zijn stormvast, ultra-sized en all-weather proof. De Bahama parasols uit deze series zijn leverbaar in groottes variërend van 500x500cm tot 930x930cm. Deze jumbo parasols zijn extra zwaar geconstrueerd waardoor ze (in geopende toestand) bestand zijn tegen windstoten tot 130 km p/u.

Lees meer over de Jumbrella CXL en Magnum parasol.

Carla

Deze "Heavy Duty" parasol wordt vaak gekozen vanwege zijn prijs/kwaliteit verhouding en makkelijke bediening. Het frame is leverbaar in een witte poedercoat en een zilveren geanodiseerde uitvoering. Het basis materiaal is aluminium. De parasol wordt geleverd inclusief trekstang, sluitband en topdeksel.

Lees hier meer over de Carla parasol.

Jumbrella (stormvast)

De stormvaste topserie Bahama Jumbrella bevat 12 verschillende modellen en maten. Deze jumbo parasols zijn speciaal geschikt voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun terrasparasols. De Jumbrella parasols zijn bestand tegen windkrachten tussen 6 en 10 Bft.

Lees meer over deze Jumbrella parasol.

Sedna

Deze lichtgewicht Sedna parasol is de kleinere variant van de Carla parasols. Ideaal voor de kleinere terrassen welke s'avonds leeg moeten en uiteraard de mogelijheid om alles met regengoten te koppelen. Deze parasol is uit te rusten met LED verlichting en externe heaters.

Lees meer over de Sedna parasol.

Event (stormvast)

De Bahama Event parasol, is zeer geschikt voor de kleinere buiten gastronomie. Deze horeca parasols kunnen zowel inground als op tegelvoet geplaatst worden. Afhankelijk van de grootte zijn de Event parasols bestand tegen windkrachten tussen 7 en 9 bft.

Lees meer over de stormvaste Event parasol.

Margel

De Margel is de lichtste parasol uit het assortiment en is een uitstekende keuze voor een terras waar niet al te veel wind staat.Ook deze parasol sluit boven het meubilair en wordt gelverd met trekstang, sluitband en topdeksel.

Lees meer over de Margel parasol.

Largo (stormvast)

Deze parasols zijn uitzonderlijk bestand tegen wind tot 130 km/u (in open stand). De parasols zijn uitgerust met een ingebouwde, handbediende 2-gear koppelling waardoor u de parasol snel kunt sluiten. Het regenwater verzamelt zich in de beker-achtige Largo parasol en wordt afgevoerd in een ondergrondse riolering (indien toegankelijk).

Easy / Casa

De Casa c.q. Easy parasols zijn in 2 modellen leverbaar. Een belangrijk verschil tussen de Bahama parasol Easy (voor professioneel gebruik) en de Casa is de hoogte van de mast. De mast van de Easy is  20 cm hoger.

Lees meer over de Easy en Casa parasol.

Arco (stormvast)

Een parasol van hoge kwaliteit en een mooie esthetiek. De pagode-vormige parasol is een eye-catcher op elk terras. Dankzij de robuuste constructie en waterdicht doek is dit een all-weather parasol (beschermt tegen zon en regen).

Lees meer over de Arco parasol.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud en opslag verlengt de levensduur van uw parasol(s).

Verhuur

Wij bieden ook tijdelijke oplossingen als verhuur voor feestelijk evenementen of ter overbrugging naar een nieuw terras.

Opslag

Wij verzorgen ook opslag bij beperkte ruimte.

Leasen

Vraag naar onze aantrekkelijke lease mogelijkheden.

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Van der Valk in Duiven

Bij Hotel van der Valk in Duiven genieten de gasten van een mooi afgeschermd terras met vierkante stormvaste parasols, voorzien van verlichting en heaters.

TBP Electronics in Dirksland

TBP heeft op hun terras gekozen voor vierkante parasols die inground gemonteerd zijn.

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds