25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Zwevende parasols 


Deze parasols zijn speciaal ontwikkeld voor de horecabranche. Met meerdere vrijhangende parasols kunt u grote oppervlaktes overdekken. Zo creëert u een opvallende en aangename ontmoetingsplek voor uw gasten.

Overdek uw grote terras tot 64m2!

In ons assortiment zit  de vrijhangende CoverQ parasol. Dit model is verkrijgbaar met één, twee, drie of vier parasols welke onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. In het geval van vier parasols kan een totale oppervlakte tot 64m2 overdekt worden. Een ideale oplossing als u een flexibel horeca terras wenst. Door middel van diverse accessoires en opties zoals licht en verwarming, kunnen we uw terras nog aangenamer maken.

CoverQ

De CoverQ parasol is zo veelzijdig dat hij in bijna alle situaties geplaatst kan worden, ook als u bijvoorbeeld niet de grond in mag. Wij kunnen deze dan leveren met een parasolvoet, welke ook als zit element fungeert. De parasols kunnen handmatig of elektrisch worden bediend.

CoverQ combinatie van 2 parasols

Twee CoverQ parasols gecombineerd met onze Windscreen Axxo-top windschermen, beschermt uw gasten tegen de wind en regen en zon. Ideaal als uw gasten uit de wind wensen te zitten of niet in de zon wilt eten. U geeft uw gasten het maximale comfort.

CoverQ combinatie van 3 parasols

Drie CoverQ parasols zijn ideaal voor de terrassen met een hoek of een boom waar om heen gewerkt moet worden. De parasol wordt simpelweg om het obstakel geplaatst. 

Uiteraard is er de mogelijkheid om de parasols onderling aan elkaar te koppelen d.m.v. een regengoot.

CoverQ combinatie van 4 parasols

De CoverQ modellen zijn op vele manieren te combineren, waardoor we ook grote oppervlaktes kunnen overkappen.

Een combinatie van 4 CoverQ parasols met bijvoorbeeld de combinatie van 2 CoverQ parasols, geeft een schaduwoppervlakte van 8 x 12m. (96m2) en dat alles op slechts 2 masten!

Bij ons kunt u ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud en 
opslag verlengen de levensduur van uw parasol(s). Een juiste uitstraling van uw terras is een belangrijk aspect voor ú en uw klanten! Lees hier meer...

Verhuur

Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor een feestelijk evenement of ter overbrugging naar een nieuw terras? Vraag naar de opties en beschikbaarheid.
Lees hier meer...

Opslag

Er zijn gemeenten waar het verplicht is dat de terrassen ‘s-winters opgeruimd zijn. Wij verzorgen ook opslag als uw ruimte beperkt is.
Lees hier meer...

Leasen

Heeft u plannen om uw terras aan te pakken, maar zijn de omstandigheden niet optimaal…? Vraag naar onze aantrekkelijke lease mogelijkheden.
Lees hier meer...

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds