25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Terrasschermen


Met een aangenaam terras geeft u uw gasten maximaal comfort en een plek waar ze het hele jaar door van kunnen genieten. En dat is goed voor uw terrasomzet!

Maatwerk terrasschermen behoort ook tot de mogelijkheid!

Wij produceren en leveren terrasschermen voor de particuliere en de zakelijke markt. Alle windschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitvoeringen en prijsklassen. De terrasschermen worden in huis geproduceerd. Wij zijn daarom uitermate flexibel en maatwerk is bij ons standaard. Onze adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden en komen graag vrijblijvend bij u langs.

Traditionele terrasschermen

In ons basis assortiment zijn een aantal types terrasschermen opgenomen die geschikt zijn voor zowel professioneel als particulier gebruik. 

De schermen bestaan uit hoogwaardig aluminium profielen voorzien van veiligheidsglas. Alle types hebben een aantal standaardmaten, maar maatwerk is altijd mogelijk.

U kunt ook uw terras afsluiten middels een schuifdeur. Bekijk onze traditionele windschermen.

Multifunctionele terrasschermen

De speciale collectie omvat schermen met bijzondere eigenschappen en tal van accessoires, zoals LED verlichting en heaters. Zo zijn er terrasschermen die omhoog of omlaag gesteld kunnen worden (Double Up), of schermen in combinatie met houten (IO) of betonnen (Axxo) banken. 

De terrasschermen zijn voor professioneel gebruik ontworpen, maar inmiddels ook door de particulier ontdekt. Bekijk onze multifunctionele windschermen.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud verlengt de levensduur van uw windschermen. Zeker als deze continu buiten blijven staan.

Opslag

Wij verzorgen ook opslag van schermen als de ruimte beperkt is. Op afroep worden ze vervolgens schoon en netjes weer opgeleverd.

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Markt Zierikzee

Hier is gekozen voor Thallo schermen met een vrij zicht, voorzien van twee schuifdeuren, zodat het terras elke avond kan worden afgesloten.

Gourmet Pizza - Belgiƫ

Een winterterras gemaakt met onze Axxo blokken voorzien van waterdoorlatende (WDL) kussens. Een mooi geheel met een top uitstraling.

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds