25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Windscherm Double Up


Het windscherm Double Up bestaat uit twee delen en beschikt hierdoor over dubbele hoogtes. Waar u het ene moment gaat voor een extra winddichtheid, creëert Double Up tijdens zonnige dagen juist een fris briesje.

Double Up productinformatie

Doordat Double Up een terrasscherm is dat bestaat uit twee delen, kunt op het ene moment zorgen voor een lekker fris briesje, terwijl u de andere keer tegen weer en wind beschermd wilt zijn en gaat voor een extra winddichtheid.

De Double Up schermen worden veelal in-ground gemonteerd. Op deze manier wordt de Double Up in de sleuf steun van het beton geplaatst. Wanneer de ondergrond wél geschikt is, kunnen de schermen ook on-ground gemonteerd worden met speciale steunen. De schermen worden geleverd in twee standaard hoogtes: 2100 mm en 1650 mm. Er zijn drie verschillende breedtematen verkrijgbaar: 1200 mm, 1600 mm en 2100 mm. Op maat het windscherm Double Up laten maken is uiteraard ook mogelijk! Dit geldt ook voor de kleurprofielen. Naast de standaardkleuren: zwart grijs en aluminium grijs behoren kleurprofielen op aanvraag ook tot de mogelijkheid.

Eigen fabricage

Eigen montage

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds