25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Exclusieve windschermen


Bepaal zelf het klimaat van uw terras en creëer zo een ideaal en aangenaam terras voor uw gasten.

Exclusieve windschermen om uw terras nog opvallender te maken. 

De 'speciale' collectie van windschermen omvat vele modellen met bijzondere eigenschappen en tal van accessoires. Zo zijn er windschermen die omhoog of omlaag gesteld kunnen worden (Double Up), of schermen die afsluitbaar zijn. De schermen zijn voor professioneel gebruik ontworpen, maar inmiddels ook door de particulier ontdekt ! Bekijk hieronder de gehele collectie.

Double up

Onze Double up is een terrasscherm in twee delen. Hierdoor kunt u zorgen voor extra winddichtheid of juist een beetje extra wind. Het scherm is leverbaar in 2 verschillende hoogtes.

Lees meer over de Double up terrasschermen.

Axxo

Axxo combineert vorm en functie en is daardoor een windscherm van grote waarde. De combinatie van glas, beton en RVS maken Axxo puur en maximaal transparant. Tevens is dit scherm bestand tegen hoge windsnelheden. 

Lees meer over de Axxo windschermen.

Axxo light

Het Axxo light windscherm is bijna geheel transparant. De platen van gehard veiligheidsglas worden standaard bevestigd aan RVS staanders met glasklemmen.

Lees meer over de Axxo light windschermen.

Axxo Top

De Axxo Top is vergelijkbaar met de Axxo windschermen. Echter bij de Axxo Top wordt het glaspaneel boven in het blok geplaatst in plaats van aan de achterzijde.

Lees meer over de Axxo Top windschermen.

Innovatie: windscherm-bank combinatie

Deze heeft een glazen paneel met aan één of aan beide zijde(n) een bank. De bank bestaat uit gegalvaniseerde steunen met een zitting van hoogwaardig (FSC gekeurd) hardhout.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud verlengt de levensduur van uw van uw windschermen. Zeker als deze continue buiten blijven staan.
Lees hier meer...

Opslag

Moet uw terras s'winters schoon worden opgeleverd. Wij verzorgen ook opslag van de schermen als uw ruimte beperkt is en plaatsen ze op afroep weer netjes terug.
Lees hier meer...

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds