25% meer terras omzet Gratis case study
Gratis tips voor omzetverhoging op het terras

Traditioneel horeca windscherm op uw terras


Een aangenaam en comfortabel terras kan het verschil maken in het Nederlandse klimaat. Wij creëren maximaal comfort door uw terras af te schermen met een windscherm.

Creëer voor uw gasten een comfortabel terras, met onze windschermen.

Wij bieden diverse terras windschermen die geschikt zijn voor zowel particulier gebruik als in de horeca. De schermen bestaan uit hoogwaardig aluminium profielen voorzien van veiligheidsglas, beschikbaar in diverse standaardmaten. De windschermen worden in eigen huis vervaardigd, waardoor maatwerk altijd mogelijk is.

Boras

Door de 2 grote vlakken geeft dit scherm een goed doorzicht. De bovenbalk zorgt voor extra stabiliteit. Het is ook mogelijk de schermen lager uit te voeren voor plaatsing op bijvoorbeeld een muurtje.

Lees meer over de Boras windschermen.

Thallo

Het Thallo scherm is bijna “onzichtbaar” op uw terras. Het biedt wel bescherming tegen weer en wind. Door het grote boven paneel zonder tussen- of bovenbalk is het doorzicht optimaal, dus hebben uw klanten een vrij zicht. 

Lees meer over de Thallo windschermen.

Eolus

De Eolus is een ingetogen en stilistisch terrasscherm, uitstekend geschikt voor een monumentale omgeving. Dit type scherm wordt veel gebruikt door gemeentes bij het voorschrijven van een standaard scherm.

Lees meer over de Eolus terrasschermen.

Zefir

Zefir schermen hebben een wat klassieke uitstraling door de afgeschuinde hoeken aan de bovenzijde. Het boven paneel is in tweeën gedeeld door een verticale tussenbalk en wordt uiteraard geleverd met veiligheidsglas.

Lees meer over Zefir terrasschermen.

Erus

De Erus is een zeer elegant terrasscherm met een glooiende bovenlijn. De standaardhoogte van dit scherm is iets lager dan de andere schermen, namelijk 135 cm.

Lees meer over de Erus terrasschermen.

Notus

Met de smalle hoge toogruiten heeft het Notus scherm een typisch zuidelijke, mediterrane uitstraling waardoor het een vrolijke en zonnige sfeer creëert.

Lees meer over de Notus terrasschermen.

U kunt bij ons ook terecht voor:

Onderhoud

Goed en deskundig onderhoud verlengt de levensduur van uw van uw windschermen. Zeker als deze continue buiten blijven staan.
Lees hier meer...

Opslag

Moet uw terras s'winters schoon worden opgeleverd. Wij verzorgen ook opslag van de schermen als uw ruimte beperkt is en plaatsen ze op afroep weer netjes terug.
Lees hier meer...

Sinds 1957
Beste prijs
Dankzij eigen productie

Verhoog uw terrasomzet

Vraag vrijblijvend informatie aan!
  Vakkundig advies, ook op locatie
  Snel een offerte op maat

Onze referenties

heineken
brand
vdvalk
martini
amstel
mockamore
mcdonalds